Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min luettu

Jos vilkaiset kalenteriin, huomaat, että vuosi 2018 on täynnä upean pitkiä viikonloppuja ja pyhäpäiviä, jotka tekevät lomailusta helppoa. Lue kätevät vinkkimme siitä, kuinka saat niistä kaiken irti, minne kannattaa matkustaa ja kuinka nautit vapaudesta täysin rinnoin!

 

Nauti vapaudesta ensi keväänä

 

Pääsiäinen on tänä vuonna juuri sopiva ajankohta pitkille vapaille: jos otat vapaata 3,5 päivää, kiirastorstai mukaan lukien, voit pitää peräti 10 päivän loman! Pääsiäinen on maaliskuun lopussa, jolloin esimerkiksi Marokossa, Egyptissä ja Kanariansaarilla lämpötila kipuaa 25 asteeseen. Lue oppaamme ja löydä Gran Canaria aivan uudella tavalla!

 

Myös toukokuussa saat runsaasti vapaata aikaa. Jos otat yhden tai vain puoli päivää vapaata 1. toukokuuta, sinulla on mahdollisuus peräti neljän päivän minilomaan. Ota kevät lämpimästi vastaan Pariisissa tai ihaile tulppaanien kukintaa Hollannissa. Lennä Amsterdamiin, hyppää pyörän selkään ja lähde kierrokselle iloisen värikkään kukkaloiston keskelle.

 

Nauti vapaudesta ensi keväänä

 

Kymmenen päivää myöhemmin on helatorstai, jolloin saat jälleen neljän päivän pitkän viikonlopun, jos otat yhden päivän vapaata. Toukokuun puolivälissä lämpötila Mallorcalla on kivunnut jo 25 asteeseen. Lähde nauttimaan mukavasta rantaelämästä tai vietä lomaa trendikkäässä Palmassa, josta on sukeutunut todellinen gastronomian keskus.

 

Nauti vapaudesta ensi keväänä

 

Kesäkuun alkupuolella ennen juhannusta Espanjan aurinkorannikolla on jo keskikesä. Lue oppaamme kuumat vinkit siitä, kuinka otat varaslähdön intiaanikesään aurinkoisessa Málagassa tai pulahdat uimaan turkoosiin mereen Maltan rannoilla. Löydät paljon uutta ja mielenkiintoista tekemistä, sillä tarjolla on lukuisia pärskyvän virkistäviä mahdollisuuksia vesiurheiluun.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

footer logo
Made with for you
CMP