Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min luettu

Ruotsalainen joogaopettaja, opas ja hyvinvointivalmentaja Ewa Winberg on asunut Barcelonassa jo 12 vuoden ajan. Hän jakaa kanssamme parhaat vinkkinsä Barcelonan joogamaailmaan, piilotettuihin helmiin ja siihen, mikä kaupungissa on parasta suurimpien lomasesonkien ulkopuolella.

 

Barcelona

 

Jooga on hyvin suosittua Barcelonassa. Jos haluat joogata ulkosalla, Ewa suosittelee muun muassa sataman tuntumassa sijaitsevaa Parc de la Ciutadellaa, Gracian yläpuolella sijaitsevaa Parc del Guinardoa sekä ihastuttavaa merenrantaa. Voit myös varata yksityisen joogahetken ja terveellisen aamiaisen Ewan kattoterassilla. https://www.facebook.com/YogaInNature/

 

Barcelona

 

Ewan suosikki kaupungin lukuisten tapasravintoloiden joukossa on Delicias, joka sijaitsee Carmelin kaupunginosassa. Hän ei ole mielipiteessään yksin, sillä sanomalehti El Periodicon mukaan tämä aito ravintola, jota ei ole yritettykään modernisoida trendien mukaan, tarjoaa kaupungin parhaan batatas bravas ‑annoksen. Klassisella ruokalistalla on myös muita suosittuja tapaksia, kuten mustekalaa eri muodoissa, verimakkaraa sekä kroketteja.

Calle Muhlberg, 1

 

Toinen Ewan suosikki on perulainen ravintola Santa Ceviche, jossa on tarjolla erilaisia versioita Perun suosituimmasta kalaruoasta. Jos mielesi tekee kalaa, äyriäisiä ja limettimehua, suuntaa tähän pieneen ruokalaan Placa d’Espanyan lähellä.

Carrer d’Hostafrancs de Sió, 11

 

Jos taas olet kiinnostuneempi baskityylisestä pintxos-baarista, valintasi on Eixamplessa sijaitseva Taktika Berri.

Carrer de València, 169

 

Barcelona

 

Illalla Ewa nauttii mielellään drinkin tai pari Graciassa sijaitsevassa Chateletissa. Tämä tiivistunnelmainen, ranskalaistyylinen baari tarjoaa kuuden euron hintaisia cocktaileja, jotka ovat myös paikallisten suosiossa. Carrer de Torrijos, 54

https://www.instagram.com/chateletbar/

 

Kahvittele tai nauti aamiainen mihin aikaa päivästä tahansa Brunch and Cakessa. Ravintola tarjoilee värikästä ja yltäkylläistä mutta kuitenkin terveellistä brunssia useissa osoitteissa eri puolilla kaupunkia, muun muassa Eixamplessa.

Carrer d’Enric Granados, 19

http://www.cupcakesbarcelona.com/shops-brunchcake/?lang=en

 

Barcelona

 

Jos etsit jotain vihreää, ekologista, gluteenitonta ja raakaravintoon keskittyvää, käy Blueprint Foundation Caféssa. Sen omistaa taidesäätiö Blueprint Foundation, jolla on modernin taiteen galleria El Bornissa. Tutustu näyttelyyn, syö jotain hyvää ja nauti kauniista ympäristöstä. http://www.blueprojectfoundation.org/en/el-cafe-en

 

Ewa vinkkaa myös, että Barcelonassa aurinko paistaa 300 päivänä vuodesta ja että hänen suosikkikuukautensa kaupungissa ovat huhti-toukokuu ja syys-lokakuu. Hiukan vähemmän turisteja ja hiukan viileämpää, mutta talvi Kataloniassa on joka tapauksessa paljon lämpimämpi kuin Suomessa!

 


    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

footer logo
Made with for you
CMP