Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min luettu

Tee lennostasi mahdollisimman mukava näiden viiden vinkin avulla!

 

Tee lennostasi mahdollisimman mukava näiden viiden vinkin avulla

 

Löydä paras paikka

Venyttele jalkojasi economy-luokassa ja hanki itsellesi hieman lisää jalkatilaa ilman lisäkustannuksia. Verkkosivustolta seatguru.com voit tarkistaa reaaliaikaisen istuinkartan jokaiselle lennolle. Lukemalla kuhunkin istuinpaikkaan lisätyt kommentit vältyt varaamasta huonoa paikkaa, kuten istuinta, jota ei voi säätää tarpeeksi, jossa on liian vähän jalkatilaa tai jonka kohdalla ei ole ikkunaa. Sen sijaan voit löytää itsellesi mukavimman mahdollisen economy-paikan ja saada runsaasti jalkatilaa. Tutustu palveluun!

 

Ole käytännöllinen

Pitkällä lennolla ei ole aina helppoa saada unen päästä kiinni. Voit kuitenkin ummistaa silmäsi muutamien vinkkien avulla. Pukeudu rennosti pitkille lentomatkoille ja ajattele omaa matkustusmukavuuttasi. Vanha kunnon unimaski ja korvatulpat ovat myös paikallaan. Valitse oikea paikka aiemmin esiteltyjen ohjeiden avulla. Mieti myös tarkkaan, mitä syöt ja juot, sillä kofeiinia ja sokereita on syytä välttää matkan aikana.

 

Tee lennostasi mahdollisimman mukava näiden viiden vinkin avulla

 

Tee-se-itse

Rakenna lennolle oma viihdekeskuksesi. Kaikilla lennoilla ei aina ole tarjolla viihdykettä, etkä ehkä jaksa lukea kirjaa koko aikaa. Ohjelmien katsominen tabletilta pää alaspäin taivutettuna ei sekään tee hyvää ja voi olla raskasta niskalle. Ripusta sen sijaan vetoketjullinen läpinäkyvä muovipussi salpaan, joka pitelee istuimesi tarjotinta ylhäällä ja toimii samalla näppäränä koukkuna. Sujauta puhelimesi pussiin ja katsele lempiohjelmiasi vaivatta. Muista vain ladata valmiiksi elokuvia ja TV-sarjoja ennen kuin lähdet matkaan. Kätevää!

 

Pakkaa kevyesti ja oikein

Säästä tilaa käsimatkatavaroissa rullaamalla vaatteesi laukkuun. Suunnittelemme usein pakkaavamme kevyesti viikonloppureissulle ja otamme kuitenkin mukaan aivan liikaa vaatteita, jotka hädin tuskin edes mahtuvat laukkuun. Valitse ne vaatteet, jotka kannattaa ottaa lopulta mukaan. Kun vielä rullaat ne, säästät tilaa eivätkä vaatteetkaan rypisty niin paljon.

 

Tee lennostasi mahdollisimman mukava näiden viiden vinkin avulla

 

Ajattele fiksusti

Älä tuhlaa rahaa aina uuteen vesipulloon. Jokainen muistaa ja sitten myös unohtaa, että kaikki nestettä sisältävät pullot on heitettävä pois lentoaseman turvatarkastuksessa. Saat silti tarkastuksesta läpi tyhjän pullon, jonka voit täyttää uudelleen vedellä myöhemmin. Näin säästyt maksamasta lentoasemien usein varsin korkeita hintoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

footer logo
Made with for you
CMP