Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min luettu

Kukapa ei unelmoisi lomasta paratiisirannalla! Ranskassa rantoja ei tarvitse etsiä edes kaukaa. Kaipaatko rauhaa, kauniita maisemia vai vesiurheilumahdollisuuksia? Tässä viisi rantavinkkiä!

Palombaggia Beach, Korsika – paratiisimainen ranta

Ensimmäisenä esittelyssä on Korsikan tunnetuin ranta, Palombaggia Beach. Valkoinen hiekka, turkoosi vesi ja pinjojen reunustamat punaiset kalliot tekevät rannasta oikean paratiisin!

ranta ranska

Beach Aval Etretat, Ylä-Normandia – seikkailujen ranta

Turistien suosima ranta on tunnettu upeista Etretatin kallioista. Jos haluat nähdä luonnon upeimmillaan, matka kannattaa ajoittaa kevääseen tai syksyyn.

ranta ranska

Ladies Beach, Noirmoutier, Vendée – koko perheen ranta

Vierailu Ladies Beachilla on olennainen osa Noirmoutierin-lomaa. Rannalla on kaunis laituri ja pitkä rivistö pukukoppeja. Ja tekemistä riittää koko perheelle.

ranta ranska

Beach Morgat Crozon, Finistère – aktiivilomailijan ranta

Beach Morgat Crozon sijaitsee Douarnenezin-lahden rannikolla. Pidätkö surffaamisesta tai melonnasta? Tältä rannalta löytyy sopiva laji jokaiselle urheilun ystävälle!

ranta ranska

Vau Cassis – salaisuuksien ranta suojaisassa poukamassa

Vau Cassis sijaitsee Provencen kauniilla rannikolla, ja sinne saavutaan joko veneellä tai pitkää kävelyreittiä pitkin. Matkan vaivalloisuus unohtuu hetkessä, kun näet korkeat kalliot ja turkoosin veden. Vau Cassista ei suotta kutsuta salaisuuksien rannaksi…

ranta ranska

Löydä nyt halvimmat lennot Ranskaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

footer logo
Made with for you
CMP