Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min luettu

Lomalla kohteeseen matkustaminen ei ehkä ole pääasia, mutta lentämistä ja kohteessa liikkumista helpottavien matkavinkkiemme avulla myös matkanteko on hauskempaa ja kätevämpää.

 

Piuhat kiinni
Varaa matkalle mukaan jokin kotoasi löytyvä rasia, vaikkapa ylimääräinen aurinkolasikotelo, ja laita siihen kuulokkeet ja muut johdot, joita tarvitset lennon aikana. Näin säästät varttitunnin, jonka viettäisit muuten kerta toisensa jälkeen selvitellen johtojen sekamelskaa!

 

Passi valmiina!
Skannaa passisi ja muut tärkeät matkustusasiakirjat varmuuden vuoksi ja lähetä ne itsellesi sähköpostilla. Jos joudut ryöstetyksi tai sattuisit kadottamaan passisi, tärkeät dokumentit ovat näin aina saatavillasi.

 

Saumat suoriksi
Kuinka saat mahdollisimman paljon tilaa vaatteille käsimatkatavaroihin: rullaamalla vai viikkaamalla? Tästä ollaan montaa mieltä, ja kummallakin tavalla on omat etunsa. Käyttämällä jompaakumpaa tekniikkaa sinun ei tarvitse istua laukun päällä yrittäessäsi sulkea sitä.

 

Poissa linjoilta, mutta silti kartalla
Jos liikut maissa, joissa roaming ei ole käytössä tai jos haluat säästää akkuasi, lataa Google Mapsista kohteen offline-kartta. Merkitse alue, jonka kartan haluat saada, ja lataa se laitteeseesi, jolloin olet aina kartalla siitä, missä olet – myös ilman Wifiä.  

 

Pysy siistinä
Jos pakkauksesta vuotanut shampoo tai voide on joskus tuhrinut laukkusi, muistat sen aina. Tavallinen keittiöstäsi löytyvä muovikelmu on oiva apu, kun pakkaat mukaan shampoota, voiteita tai parfyymeja. Kääri pullo muoviin ja kierrä sitten korkki kiinni, jolloin tavarasi pysyvät takuulla kuivina!

 

Pidä tuotteiden määrää silmällä
Jos haluat ottaa mukaan vain vähän ihon- ja hiustenhoitotuotteita, on piilolinssien säilytyskotelo tarkoitukseen enemmän kuin täydellinen. Se vie vain vähän tilaa ja on taatusti tiivis.

 

Suihkumyssy, ihmisen paras ystävä!

Olet saattanut miettiä, kuka oikein käyttää hotellin kylpyhuoneesta löytyviä suihkumyssyjä. Kekseliäät matkailijat! Suojaa niillä kotimatkalle laukkuusi pakkaamasi kengät, jolloin et likaa laukussa olevia muita vaatteitasi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

footer logo
Made with for you
CMP