Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min luettu

Oletko suunnittelemassa lomaasi? Hienoa! Halusimme auttaa sinua säästämään arvokasta kesäaikaa, joten toimme markkinoille Travellink-sovelluksen!

Voit varata lennot ja hotellit sekä vuokrata auton vain muutamalla napautuksella – kätevän matkatyökalun avulla luot täydellisen loman juuri silloin kun haluat, missä tahansa oletkin.

travellink app


Lataa sovellus, niin ehdit nauttia kesästä enemmän

Jos et ole vielä kokeillut sovellusta, siirry App Storeen tai Google Playhin ja lataa sovellus iPhone‑ tai Android-laitteellesi tai Apple Watchiin. Me löydämme sinulle parhaat hinnat ja kiinnostavimmat kohteet, joten voit keskittyä olennaiseen.

travellink app


Matkasuunnitelma taskussasi

Sovelluksessa voit etsiä lentoja lentoyhtiön tai reitin mukaan, suodattaa tuloksista yhdensuuntaiset, meno-paluu‑ tai välilaskulliset lennot ja löytää GPS:n avulla lähimmät lentoasemat. Meillä on 85 050 000 vahvistettua arvostelua yli 800 000 hotellista ja lisäämme uusia päivittäin, joten voit luottaa siihen, että löydämme sinulle aina täydellisen majoituksen.

Meiltä saat lennot, hotellit ja vuokra-autot parhaaseen hintaan sekä erittäin helppokäyttöisen sovelluksen. Voit nyt varata lennot vain parilla klikkauksella, ja automaattinen täyttö vähentää matkan suunnitteluun käytettävää aikaa.

Sovellus pitää siis huolen kaikista matkatarpeistasi, ja bonuksena saat myös paljon sovelluksen sisäisiä alennuksia.

 Lataa Travellink-sovellus nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

footer logo
Made with for you
CMP