Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   1 min luettu

shutterstock_483831370 Saharun, Dugi Otok

1) Saharun, Dugi Otok

Dugi Otok -saarella on upea kilometrin pituinen hiekkaranta, jota voi verrata Karibian saaristosta tuttuihin liidunvalkeisiin rantoihin ja kristallinkirkkaaseen veteen. Pienestä pinta-alastaan huolimatta rannalla on harvoin ahdasta, ei edes iltoina, jolloin järjestetään suosittuja rantajuhlia.

shutterstock_386259619 Uvala Lapad, Dubrovnik

2) Uvala Lapad, Dubrovnik

Suosittu Uvala Lapad löytyy helposti kahden kilometrin päästä Dubrovnikin vanhastakaupungista. Perinteisten aurinkotuolien ja -varjojen koristama ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä lukuisista ravintoloista ja baareista. Tarjolla on myös maksuton WiFi-yhteys niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla loman aikana.

shutterstock_532114321 palmizana hvar island

3) Palmizana, Hvar Town

Kristallinkirkkaan veden ja vehreän luonnon ympäröimä Palmizana sopii niille, jotka etsivät jotain erityistä. Lisäksi runsaan äyriäisvalikoiman tarjoava Hvarin kaupunki tunnetaan kauniisti koristelluista goottilaisista palatseistaan. Yksityisyyttä kaipaaville suositellaan lauttamatkaa asumattomalle ja autottomalle Sveti Klementin saarelle, josta löytyy paljon tutkittavaa.

shutterstock_19566193 Zlatni rat beach, Brac

4) Zlatni rat beach, Brac

Bracin saarelle ja tälle poikkeukselliselle rannalle pääsee Splitistä lautalla. Rannan ainutlaatuinen muoto houkuttelee runsaasti kävijöitä, ja monet pitävätkin sitä yhtenä Kroatian ehdottomasti kauneimmista rannoista. Purjelautailun ystäville ranta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet testata taitojaan.

shutterstock_300691811 Sunj Bay, Lopud Island

5) Sunj Bay, Lopud Island

Seikkailuhenkinen auringonpalvoja? Sunj Bay on sinun kohteesi! Rannalle pääsee helpoiten Dubrovnikista lauttamatkalla, jonka jälkeen perille on noin kahden kilometrin kävelymatka. Upea ranta on matala, joten se sopii erityisen hyvin lapsiperheille.

shutterstock_116337859 Solaris Beach Resort, Sibenik

6) Solaris Beach Resort, Sibenik

Aito ranta tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia koko perheelle. Rannalle on helppo pysäköidä asuntoautolla tai -vaunulla. Solaris Beachin vieressä on sekä uima-allas että vesipuisto täynnä kiehtovaa ajanvietettä.

shutterstock_298142798 makarska

7) Markarska rivieran

Makarska Riviera houkuttelee pitkillä rannoillaan ja kristallinkirkkaalla vedellään. Kauniiden pinjojen ja korkeiden vuorien ympäröimä alue jättää taatusti jälkeensä unohtumattomia muistoja. Alueella on myös paljon vesiurheilutarjontaa. Makarskan kaupungissa voi kävellä rantapromenadilla ja nauttia herkullisesta ruoasta jossakin kaupungin viihtyisistä ravintoloista.

shutterstock_470494046 Banje, Dubrovnik

8) Banje, Dubrovnik

Banjen ranta sijaitsee kivenheiton päässä Dubrovnikin vanhastakaupungista. Banjelta löydät kaikkea, mitä pitkään rantapäivään tarvitaan – aurinkotuoleja, rantabaarin ja paljon harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Taustalla häämöttää Dubrovnikin kaupunginmuuri, ja rannalla voi nähdä paikallisia julkkiksia.

Varaa matkasi tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

footer logo
Made with for you
CMP