Ensimmäinen Win My Trip -voittajamme on valittu

therese

Thérése on Win My Trip -kilpailumme ensimmäinen voittaja. Hän matkusti äitinsä kanssa toukokuussa Wieniin – kyseessä oli matka, jota he olivat odottaneet pitkään. Heillä oli edessään viikonloppu täynnä ohjelmaa: vierailu Espanjalaisessa ratsastuskoulussa, kiertoajelu bussilla kaupungin ympäri ja paljon muuta. Perillä sattui kuitenkin onnettomuus.
Thérésen äiti kaatui suin päin suojatielle ja mursi ranteensa. Unelmamatka vaihtui sairaalaan, ambulanssiin ja kipsiin.  

Tilanne oli kaikille osapuolille tunteellinen (kyllä, tunnustamme nyyhkyttäneemme toimistolla jälkeenpäin), kun soitimme Théréselle kertoaksemme hyvät uutiset – että he saisivat uuden tilaisuuden toteuttaa toiveensa.

 

Hei Thérése! Miten sait tietää Win My Trip -kilpailusta?

– Olin verkkosivuillanne varaamassa uutta matkaa ja huomasin, että oman matkansa voisi voittaa takaisin kirjoittamalla hyvät perustelut.

Voitko kertoa vähän lisää matkastanne?

– Äiti ja isä muuttivat muutama vuosi sitten Norlantiin Pohjois-Ruotsiin, joten emme tapaa kovin usein. Siksi mietimme, että lähtisimme äidin kanssa kahdestaan viikonloppumatkalle. Aloimme keskustella kohteesta, ja silloin kävi ilmi, että äiti lähtisi mielellään Wieniin. Hän oli pienestä asti unelmoinut, että pääsisi käymään Espanjalaisessa ratsastuskoulussa.

– Aloin selata Travellinkin verkkosivustoa, koska olen varannut teiltä matkoja ennenkin. Tutkin viikonloppumatkoja ja löysin todella upean hotellin. Sen jälkeen tarkistin Get your guide -sivustolta, voiko Espanjalaiseen ratsastuskouluun tehdä varauksen etukäteen. Varasin käynnin sinne sekä kiertoajelun Hop-on Hop-off -bussilla.

– Kaikki oli järjestetty, olimme suunnitelleet koko viikonlopun ja odotimme matkaa innolla!

Mutta sitten tapahtui jotain.

– Niin… Lähdimme aikaisin torstaiaamuna ja saavuimme Wieniin yhdeksän aikoihin. Kirjauduimme hotelliin. Sää oli hieno, joten kahdentoista aikoihin lähdimme kaupungille syömään lounasta.
Äiti käveli takanani, ja yhtäkkiä näin hänen kaatuneen. Hän oli astunut viistoon reunakiveyksen päälle. Paikalle tuli paljon ihmisiä ja silloin selvisi, että hänen ranteensa oli murtunut. Silmälasit olivat myös menneet rikki ja hän oli saanut pieniä naarmuja – pienestä jutusta kehkeytyi lopuksi iso.

– Seurauksena oli matka ambulanssilla sairaalaan kaupungin toiselle puolen ja kipsaus seurantakäynteineen ja kaikkineen. Saimme myös tietää, ettemme voisi lentää heti kotiin. Jos ihmisellä on murtumia tai kipsi, lentokoneen ilmanpaine voi aiheuttaa komplikaatioita.

– Tilanne oli mieletön. Hänen kätensä ei myöskään ole täysin parantunut. Äidille tämä on ollut todella raskasta. Kun sitten näin Win My Trip -kilpailun, ajattelin heti, että äiti jos kukaan ansaitsee tuon matkan!

Mitä uskot hänen sanovan nyt, kun olette voittaneet matkanne takaisin?

– Ei mutta hyvänen aika! Onko se totta? Onko se varmasti totta?

Kyllä, sinä olet voittaja! Onneksi olkoon!

– Mitä? Ei hyvänen aika! Onko se totta? Pilailetko kanssani? Onpa ihanaa! Olen niin iloinen, niin iloinen! Kiitos, kiitos, tämä on todella ihanaa! Onko se totta? Ethän pilaile kanssani?

 

Emme ehdottomastikaan pilaile. Olemme todella iloisia saadessamme vielä kerran onnitella sinua, Thérése! Toivottavasti tämä toinen yritys on kaikkea, mistä sinä ja äitisi olette haaveilleet. 🙂

Lämpimät terveiset meiltä kaikilta Travellinkilla!

gruppbild presentkort-och-blommor

ezgif-com-crop

P.S. Tiedätkö jonkun, joka on käynyt Travellinkin matkalla viimeisen vuoden aikana ja voisi osallistua Win My Trip -kilpailuun? Anna hänelle vinkki! Valitsemme uuden voittajan joka kuukausi.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *